Лазерна епилация на лице

Макар видимо по лицето да нямаме окосмяване, през целия ни живот то бива покрито с рус мъх. С напредването на годините при жените мъхът прераства в нелицеприятни косми в областта на брадата и над горната устна. По време на бременност е възможно също да се забележи появата на косъмчета по нестандартни зони на лицето.

Най-добрият начин да предотвратите мъхът да прерасне в окосмяване е като перманентно го отстраните. Ще кажете, че няма вечно обезкосмяване, но дълготрайното премахване на косъмчетата, което предлага услугата лазерна епилация на лице граничи с вечността.

Епилацията представлява увреждане на космените фоликули и клетките, отговарящи за развитието на окосмяването с цел да забави повторната му поява. В случай, че след години, по епилираната зона отново се забележи нежелано окосмяване, то ще бъде значително по-малко и много светло, в сравнение с това, което сте епилирали.

Лазерна епилация на лице можете да извършите с различни лазери в различните центрове, предлагащи услугата. Най-добрият лазер обаче, който отчита най-висок резултат при обезкосмяване е Александритният. С него премахвате досадните косъмчета и мъх по лицето до 90%!

Лазерна епилация с него ще получите в лазер център „Армада”, град Пловдив. Центърът е специализиран в извършването на лазерна епилация на лице, а Александритният лазер работи безпроблемно с всеки фототип кожа и окосмяване.

Забравете за досадните косъмчета. Лазер център „Армада” Ви очаква!