Трайно обезкосмяване на лице

лазерна-епилация-армада-5

Вече е възможно да извършите лазерна епилация на лице, на всички негови зони с последен модел Александритен лазер в лазер център „Армада“, Пловдив.

Александритният лазер, с който работи център „Армада”, представлява последен модел технология, създадена единствено за лазерна епилация. Той притежава размер на вълната 755 Nm., която е с точно необходимата дължина за качествено увреждане на космените фоликули. По време на процедурите не се усеща болка, тъй като лазерният лъч преминава през кожата под формата на светлина. Той се привлича от меланина в косъма и достига до космения фоликул, където синтезира висока топлинна енергия, за да го увреди. Освен фоликула, трайно се уврежда и цялата космена структура, което гарантира дълготрайно обезкосмяване за години напред. Характерно за периода след извършването на лазерна епилация е опадането на увредените космени фоликули.

Александритният лазер в център „Армада“ обработва всеки вид окосмяване върху всякакъв тип кожа. Стандартният брой процедури за лазерна епилация на лице са от 6 до 12, като при всеки клиент броят е индивидуален. Колко сеанса ще са необходими за трайно обезкосмяване зависи от това как се повлиява кожата на клиента.

Заповядайте в лазер център „Армада“, където Ви очаква Вашата програма по лазерна епилация за лазерна епилация на лице!